Spandex Latex zipper ukuran lengkap jumpsuit awak panggung kinerja bodysuit ing luar negeri cat sale panas

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Spandex Latex zipper ukuran lengkap jumpsuit awak panggung kinerja bodysuit ing luar negeri cat sale panas

Katrangan:   

Barang

 kucing wanita   

Jenis Kelamin

 Wanita 

Werna

 Ireng, putih, abang, biru

Ukuran (ing cm)

 EXS-EXXL, FS, FM, TL, TXL, 10 ukuran sing bisa dipilih.

Dekorasi

 ritsleting ngarep

Jinis Kain

 lateks spandeks pangilon    

Kekandelan kain

 0,58mm Cepet warna: 3XIY

Tekstur Kain

 Cahya lan alus, anti banyu, tahan angin, kesehatan lan perlindungan lingkungan.

Cara ngumbah

 ngumbah tangan sing lembut, aja disapu.

Cara panyimpenan

 simpen dhewe utawa ing bungkus kertas supaya ora dicelup klambi liyane.

Jinis saham

 Ing Simpenan

Fitur: Ritsleting sikil lengkap sing gedhe gulu cekak, iki minangka jaman ditampilake kaendahan lan sosok. MiaSein nggawe sampeyan dadi wanita sing ayu lan manteb ing ati. Celana ketat sing nyorot ing platform pertunjukan iki digawe saka kain lateks spamdeks. Bahan khusus nggawe awak lancar lan alus, dadi awak sampurna. Desain sing pas banget nggambarake tokoh sing apik lan apik.

Kanggo sing duwe, swarga ing peteng, kanggo sing nonton, kulit sing seksi. Unzipping dodo, mung cleavage, minangka jinis kaendahan liyane. Jaga keseimbangan antara dada, pinggang lan pinggul.

Nyenyet nyakup bangkai, nanging sing dikarepake ora.Tekstur jas gel cermin, kathok ketat anyar sing apik

Elastisitas cilik papat arah, Bahan ramah lingkungan, nyandhang sehat.Desain zipper gedhe kerah murah, sing unik

Desain sikil dasi, pas karo kurva awak, bentuk awak sing apik.Njaba mulus, duwur mulet lan cocog banget karo awak

Gamelan, mengkilap lan tenan.Desain balok telung dimensi, bentuk awak sing pas karo kurva awak.

Desain pinggul seksi ngidini sampeyan nuduhake bokong sing seksi.

Elastisitas tinggi, potongan langsing, nuduhake kurva awak sing apik lan nggawe sampeyan luwih apik.   

         Ana 2-3% bedane miturut pangukuran manual.      

         Mangga dipriksa denah pangukuran kanthi tliti sadurunge tuku barang kasebut.    

         Elinga manawa ana bedane warna sithik bisa ditampa amarga ana cahya lan layar.

Kustomisasi dhukungan: Yen ora ana ukuran sing cocog karo sampeyan, kita bisa ngatur kanggo sampeyan, mung prelu menehi dhuwur, bobote, keliling pinggang, informasi keliling pinggul.

Bobot paket siji 0,36 kg, volume 30,0 cm * 40,0 cm * 4,0 cm

Coba waca luwih akeh: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Kanggo nyedhiyakake pengalaman nyandhang sing apik, ukuran catsuit uga disesuaikan khusus kanggo toko, sing beda karo ukuran umume. Mangga tuku produk iki miturut grafik ukuran kita kanthi ketat. Matur nuwun!

Spandex Latex large zipper full 02
Spandex Latex large zipper full 03
Spandex Latex large zipper full 01
size

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan