Mode Mirror Spandex Lateks Full Body Siamese Lokomotif Film lan TV Night Dance T Catwalk Celana Ketat Catsuit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Mode Mirror Spandex Lateks Full Body Siamese Lokomotif Film lan TV Night Dance T Catwalk Celana Ketat Catsuit

Katrangan:   

Barang

 kucing wanita   

Jenis Kelamin

 Wanita 

Werna

 Ireng, putih, abang, biru

Ukuran (ing cm)

 EXS-EXXL, FS, FM, TM, TL, TXL, 11 ukuran sing bisa dipilih.

Dekorasi

 ritsleting ngarep

Jinis Kain

 lateks spandeks pangilon    

Kekandelan kain

 0.6mm Cepet warna: 3XIY

Tekstur Kain

 Cahya lan alus, anti banyu, tahan angin, kesehatan lan perlindungan lingkungan.

Cara ngumbah

 ngumbah tangan sing lembut, aja disapu.

Cara panyimpenan

 simpen dhewe utawa ing bungkus kertas supaya ora dicelup klambi liyane.

Jinis saham

 Ing Simpenan

Fitur:

Kerah sing digawe khusus kanggo ngowahi gulu.

Sisih mburi crimped alus, kabel apik banget, nyorot kualitas dhuwur.

Ritsleting ngarep nganti tekan selangkangan mburi, ngubengi desain kangkang, zipper telu sirah, gampang dipasang lan dicopot, lancar lan kepenak, kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda.

Desain zipper tengkorak modis, nyorot kepribadian sandhangan.

Elastisitas tinggi, potongan langsing, nuduhake kurva awak sing apik lan nggawe sampeyan luwih apik.   

Ana 2-3% bedane miturut pangukuran manual.      

Mangga dipriksa denah pangukuran kanthi tliti sadurunge tuku barang kasebut.    

Elinga manawa ana bedane warna sithik bisa ditampa amarga ana cahya lan layar.

Materi lateks spandeks pangilon duwe ciri luminesensi, padhang, lancar lan kenceng, sing ndadekake kita seneng banget.

Sandhangan lateks spandeks kagolong seni, lan sampeyan kudu ngurmati dheweke kanthi mata seni, yaiku integrasi jiwane manungsa kanthi lengkap, saengga dadi peri.

Ing kene sampeyan bakal nemokake gaun lateks spandeks pangilon sing digabung karo jiwamu, lan kabeh dadi luwih apik nalika dheweke dipasang.

Kita gelem nuduhake sampeyan babagan busana spandeks lateks pangilon.

Spandex Latex minangka kain komposit film lateks, sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Iki nggunakake teknologi komposit nano.

 Ndhuwur elastisitas ing kabeh papat sisih, ora gampang retak, ora nyedhot banyu, lan duwe fungsi olahraga olahraga lan kringet.

Efek sesak kasebut bisa dibandhingake karo lateks alami. Bakal reaksi karo bahan gel silika lan sulih lateks alami.

Komposisi kain lateks Spandex: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lan lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi.

Komposisi kain lateks spandeks kaca: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi, lan lapisan nomer papat yaiku film PU campuran lateks.

 

Kustomisasi dhukungan: Yen ora ana ukuran sing cocog karo sampeyan, kita bisa ngatur kanggo sampeyan, mung prelu menehi dhuwur, bobote, keliling pinggang, informasi keliling pinggul.

Bobot paket siji 0,36 kg, volume 30,0 cm * 40,0 cm * 4,0 cm

Coba waca luwih akeh: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Kanggo nyedhiyakake pengalaman nyandhang sing apik, ukuran catsuit uga disesuaikan khusus kanggo toko, sing beda karo ukuran umume. Mangga tuku produk iki miturut grafik ukuran kita kanthi ketat. Matur nuwun!

12947352687_797063916
13027022651_797063916
size

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan