Alat Ngumbah Bangku Anjing Anjing ingon-ingon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Alat Ngumbah Bangku Anjing Anjing ingon-ingon
Katrangan:Pemodelan modis, bahan perlindungan lingkungan sing kenthel, resistensi oksidasi, resistensi korosi. Kanthi gagang, trep kanggo digawa host
Jeneng barang: Pet & Pet
Panggunaan: nalika digunakake, tutupi ing sisih ndhuwur kotoran nganggo kertas, banjur gunakake jamban kanggo njupuk lan dibuwang. Utawa gunakake sabuk sampah liyane sing didol ing pasar kanggo nutupi jamban banjur njupuk mudhun. Wis gampang, sanitasi lan bebas kuatir. Cocog kanggo panggunaan omah lan plancongan.
Kaluwihan: luwih becik yen pemilik ngresiki kotoran asu kasebut. Bisa gampang dijupuk nganggo andhuk kertas. Yen ora ana sampah ing saubengé, tinja bisa disimpen ing kothak kanggo sawetara wektu, sing ora bakal kejawab lan ora duwe rasa. Resik resik lan higienis, lan tangane sing duwe ora kontak karo rerehe ingon-ingon. Andhuk kertas utawa kanthong plastik bisa diganti.
Werna: Biru kraton, ireng
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm) : Panjang: 60cm, klip: 13.5 * 12.5 * 10cm, jembaré gagang: 12.5cm
Fitur: Ngresiki kotoran pet
Bahan: ABS
Cara ngumbah: Mbilas nganggo banyu lan garing, Mangga di resiki kanthi kapisah. Aja ngumbah nganggo barang-barang manungsa
Cara panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing. Simpen kanthi kapisah, ora nganggo produk manungsa

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Mangga mbuwang rerehe kewan ingon ing sampah. Aja sampah. Kesalahan pangukuran manual, waca obyek nyata. Mangga ngumbah lan nyimpen miturut cara ngumbah lan cara panyimpenan. Aja nganti ngalahake produk kanthi angel supaya ora ngrusak produk. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan