Kucing Piaraan Sederhana Disc Kucing Meja Kucing Lucu Kucing Kucing Kucing Kucing Dewasa Kucing Panas Kucing Meja Kucing Cilik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Kucing Piaraan Sederhana Disc Kucing Meja Kucing Lucu Kucing Kucing Kucing Kucing Dewasa Kucing Panas Kucing Meja Kucing Cilik
Katrangan:Bahan lan kualitas sisal luwih disenengi, sing durung dilunturake dening larutan kimia lan duwe rasa asam serat sisal asli. Perlindhungan keamanan lan lingkungan, bahan proteksi lingkungan standar dhuwur awet lan umure luwih dawa, lem proteksi lingkungan anyar ora iritasi. Teguh lan stabil, kanthi desain struktur mekanik sing tepat, luwih aman kanggo nyegah sway. Ketemu ciri pengeboran bolongan kucing, lan bisa ngaso nalika kesel.
Cara nglatih kucing nggunakake pigura pendakian kucing: latihan ngethok kucing lan nangkep papan utawa kolom kayu kudu diwiwiti wiwit cilik. Cara kasebut yaiku masang postingan kayu utawa papan ing papan sing paling katon supaya kucing bisa munggah lan mudhun kanggo nemokake bagean sing kepengin dicekel. Yen ora, pemilik bisa ndemek sirahe kucing kanthi alon-alon kanthi tangane, lan pencet ing endhas kanggo meksa njupuk tongkat kayu kasebut. Sawise ngeruk, sekresi kelenjar ing sikil kucing bakal diolesi ing sisih sing ngeruk. Amarga ambune sekresi, kucing bakal menyang pos kayu kanggo ngeruk.
Jeneng barang: Bingkai panjaluk kucing
Gaya: Lebah, bal hemp
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Werna: Ukuran (ing cm): 27 * 16cm
Fitur: Bisa menehi kucing papan kanggo dolanan. Wangun telung dimensi multi-lapisan luwih cocog kanggo sifat pendakian kucing, lan kolom tali rami bisa nggawe kucing nggilingake cakar
Jinis Kain: Plate + tikar musim panas
Cara ngumbah: Nyemprot disinfektan hewan peliharaan utawa rem tungau kain PET, nanging uga encer bagean obat tahan serangga eksternal kucing kanggo disemprot. Yen sampeyan duwe pembersih vakum kanthi tenaga dhuwur, sampeyan uga bisa nggunakake alat pembersih vakum kanggo mbusak tungau.
Cara panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Pangukuran manual, ana sawetara kesalahan, mangga njupuk obyek nyata minangka standar. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan