liyane

  • Folding Walking Stick with Lamp for The Elderly

    Fold Walking Stick karo Lampu kanggo Wong Tuwo

    Jeneng produk: Lipat Walking Stick karo Lampu Katrangan Lansia: 1. Bisa ngadeg tegak terus; 2. Kepala kontak sing bisa diputer bisa digawe khusus karo 4 titik pendukung supaya jejeg; 3. Senter dilengkapi 6 lampu LED, sing bisa dipindhah munggah lan mudhun kanggo nyetel amba cahya, sing dadi pitulung saka para tuwa lumaku ing wayah wengi; 4. Bobot khusus, praktis lan entheng; 5. Gampang dilipat lan digawa; 6. Bahan kasebut yaiku tabung paduan aluminium. 7. Iki diadopsi enviro ...
  • Folding Walking Stick with Lamp for The Elderly

    Fold Walking Stick karo Lampu kanggo Wong Tuwo

    Katrangan: 1. Bisa ngadeg tegak terus; 2. Kepala kontak sing bisa diputer bisa digawe khusus karo 4 titik pendukung supaya jejeg; 3. Senter dilengkapi 6 lampu LED, sing bisa dipindhah munggah lan mudhun kanggo nyetel amba cahya, sing dadi pitulung saka para tuwa lumaku ing wayah wengi; 4. Bobot khusus, praktis lan entheng; 5. Gampang dilipat lan digawa; 6. Bahan kasebut yaiku tabung paduan aluminium. 7. Digunakake bahan perlindungan lingkungan kanggo nyedhot kringet lan nyegah kesesetan ....