Kain & Sistem CAD sing unik

Spandex Latex minangka kain komposit film lateks, sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Iki nggunakake teknologi komposit nano.
Ndhuwur elastisitas ing kabeh papat sisih, ora gampang retak, ora nyedhot banyu, lan duwe fungsi olahraga olahraga lan kringet.
Efek sesak kasebut bisa dibandhingake karo lateks alami. Bakal reaksi karo bahan gel silika lan sulih lateks alami.
Komposisi kain lateks Spandex: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lan lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi.
Komposisi kain lateks spandeks kaca: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi, lan lapisan nomer papat yaiku film PU campuran lateks.

Sistem CAD
Sawise luwih saka sepuluh taun pengalaman, kita kanthi mandhiri nggawe versi upgrade cerdas saka sistem nggawe piring CAD. Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe piring komputer, nggawe kode, lan tata letak. Iki minangka sistem CAD sandhangan sing luwih anyar lan lengkap. Sistem iki luwih cocog kanggo desain lan kustomisasi sandhangan khusus. Kanthi cerdas nindakake pemotongan data sing disesuaikan, lan data luwih akurat, sing mbantu kita nggawe klambi sing luwih cocog kanggo para pelanggan. Klambi kita beda karo klambi biasa. Perlu desainer khusus kanggo desain, kain khusus khusus, nggawe lan nglereni piring CAD khusus, lan turner profesional kanggo diproses. Ngupaya kasempurnan minangka tujuan sing langgeng. Kucing kita minangka desain seamless awak sing lengkap. Cocog banget ing pinggul lan alus banget. Ora ana bekas lipatan saka ndhuwur nganti ngisor. Iki amarga peralatan profesional lan desainer profesional lan tukang ngaput profesional. Uga ana konsultan sandhangan khusus kanggo nglayani sampeyan. Sajake sampeyan takon karo kabutuhan, kita bisa menehi sandhangan sing dikarepake.


Wektu kiriman: Aug-27-2020