Kauntungan kita

Produsen sumber Pusat sumber
Integrasi industri lan perdagangan B2B
Pabrik kuat, kerja sama global
Pasokan lintas batas, pengiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX)
Pembuatan piring komputer, desain asli,
Tempat tidur komputer, inspeksi lan pangiriman kualitas produk, pusat layanan pelanggan

Kauntungan kita:
1. Pangembangan material sumber, desain CAD, produksi, penjualan, industri lan mode integrasi perdagangan, kualitas bisa dikendhaleni, kanggo njamin efisiensi produksi lan efisiensi pangiriman;
2. Sistem nggawe piring CAD cerdas, sistem nggawe plate cerdas sing dikembangake dhewe kanthi 10 taun pengalaman kustomisasi, nambah efisiensi lan ukuran kustomisasi kustomisasi;
3. Nglakoni kustomisasi potongan siji, kacepetan pangiriman paling cepet sajrone 24 jam, data sing disesuaikan karo pelanggan bisa disimpen sajrone 3 taun;
4. Kita bisa nyedhiyakake sandhangan gaya khusus kanggo pelanggan gedhe kanggo njamin daya saing produk;

Podcast anyar kita
Saiki, amarga wabah coronavirus anyar ing China lan global, perusahaan kita prihatin banget babagan iki. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing produksi bodysuits lan macem-macem jinis rasukan, kita wis mbukak rong jalur produksi kanggo setelan protèktif lan topeng. Setelan pelindung kita digawe saka film PE sing bisa dihirup lan bahan komposit sing ora ditenun. Iki minangka setelan protèktif awak lengkap kanthi ritsleting ngarep lan hood. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan anti banyu, anti debu lan tahan bakteri. Bisa nyukupi kabutuhan perlindungan saben dinane. Topeng kita beda karo topeng pakai biasa lan beda karo topeng KN95. Iki ngilangi kekurangan topeng tradisional. Desain topeng kami modis banget, kanthi bahan gingham ireng lan putih, bahan kain ireng murni, lan kulit bernapas PU ireng. Cocog kanggo pakean wong tuwa-bocah, lan bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah. Nduwe sheet ganti filter internal sing bisa di resiki lan digunakake bola-bali. Awet lan ora cacat, ngirit energi lan ramah lingkungan, resik lan higienis, nyaman lan asri. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku ing situs web, lan welcome grosir domestik lan manca negara kanggo negosiasi babagan tuku.


Wektu kiriman: Aug-27-2020