Babagan perusahaan kita

Perusahaan kami minangka perusahaan layanan bisnis mandheg nggabungake pangembangan kain, desain produk, produksi lan penjualan. Produk utama nggunakake riset independen lan pangembangan kain, kayata lateks spandeks (permukaan minyak / permukaan cermin), nggunakake lapisan nilon rajutan warp, kain kasebut ramah lingkungan, proses elastisitas tinggi papat arah, lan memenuhi standar deteksi interkoneksi internasional CNAS ; efek kasebut padha karo bahan lateks Alamiah, nanging regane mung 1/3 saka jas lateks alami, saengga luwih akeh pelanggan bisa nikmati ikatan seksi sing digawa saka jas gel, lan ngalami swasana ketat gaya modern.
Ana macem-macem ukuran klambi siap kanggo kita. Supaya luwih pas karo bentuk awak ing omah lan ing luar negeri, kayata seri F lan seri T, kisaran sing cocog yaiku dhuwur 150-180CM, lan bobote saka 40 kg nganti 90KG. Klompok peralatan produksi kain elastis tinggi, mesin pemotong canggih, bisa nggawe ukuran nglereni luwih akurat lan luwih efisien, lan sistem generasi ukuran cerdas CAD dhewe supaya kacepetan pangaturan tradisional bisa saya apik.
Kita "ngrancang kanggo mode, ngatur khusus kanggo seksi" minangka tujuan bisnis, supaya modhisi dadi seksi lan supaya tataran bisa digunakake kanthi santai.
Gaya produk: gaya Eropa lan Amerika sing sederhana lan seksi!
Fitur desain: jeroan modis, mode seksi. Gawe jeroan sing bisa digunakake supaya fashion luwih seksi!
Misi kita: nggawe urip luwih apik!
Kita wis mesthi nuntun rute sing seksi lan dadi obyek sing diterusake ing industri. Saiki, mlaku ing dalan sing pengin dituju wong liya, nanging ora wani! MiaSein kanthi tulus nggabungake luwih akeh agen lan mitra saluran kanggo nggawe merek rute seksi pertama internasional!

Prestasi sing wis digawe
Sawise usaha terus-terusan, volume penjualan katun lateks spandex kita sing diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika wis ngluwihi US $ 1 yuta. Iki minangka trobosan anyar ing sejarah penjualan. Kita bakal terus ngoptimalake lan ngapikake produk supaya produk dadi luwih populer. Kita wis nyewa desainer anyar sing bakal nggawa gaya sing luwih apik lan populer. Produk kami independen rampung saka kain nganti desain, produksi lan penjualan. Iki ngidini kita ngontrol kualitas produk kanthi luwih apik, nyetel produksi kanthi tepat wektu, ngrungokake umpan balik pelanggan kaping pisanan, lan terus ningkatake layanan produksi. Produk kami duwe reputasi apik ing njero omah lan luar negeri, lan adol pirang-pirang platform ing njero omah lan luar negeri saya saya tambah. Pelanggan kita kalebu penggemar pakaian kostum, uga agen domestik lan manca lan pedagang grosir. Dheweke uga njaga penjualan sing apik. Muga-muga luwih akeh pelanggan lan grosir agen bakal milih produk. Muga-muga produk bisa didol menyang saben pelosok jagad.


Wektu kiriman: Aug-27-2020