2020.7.9

1. Babagan perusahaan kita

Perusahaan kami minangka perusahaan layanan bisnis mandheg nggabungake pangembangan kain, desain produk, produksi lan penjualan. Produk utama nggunakake riset independen lan pangembangan kain, kayata lateks spandeks (permukaan minyak / permukaan cermin), nggunakake lapisan nilon rajutan warp, kain kasebut ramah lingkungan, proses elastisitas tinggi papat arah, lan memenuhi standar deteksi interkoneksi internasional CNAS ; efek kasebut padha karo bahan lateks Alamiah, nanging regane mung 1/3 saka jas lateks alami, saengga luwih akeh pelanggan bisa nikmati ikatan seksi sing digawa saka jas gel, lan ngalami swasana ketat gaya modern.

Ana macem-macem ukuran klambi siap kanggo kita. Supaya luwih pas karo bentuk awak ing omah lan ing luar negeri, kayata seri F lan seri T, kisaran sing cocog yaiku dhuwur 150-180CM, lan bobote saka 40 kg nganti 90KG. Klompok peralatan produksi kain elastis tinggi, mesin pemotong canggih, bisa nggawe ukuran nglereni luwih akurat lan luwih efisien, lan sistem generasi ukuran cerdas CAD dhewe supaya kacepetan pangaturan tradisional bisa saya apik.

Kita "ngrancang kanggo mode, nggawe khusus kanggo seksi" minangka tujuan bisnis, supaya modhisi dadi seksi lan supaya tataran kasebut nganggo santai.

Gaya produk: gaya Eropa lan Amerika sing sederhana lan seksi!

Fitur desain: jeroan modis, mode seksi. Gawe jeroan sing bisa digunakake supaya fashion luwih seksi!

Misi kita: nggawe urip luwih apik!

Kita wis mesthi nuntun rute sing seksi lan dadi obyek sing diterusake ing industri. Saiki, mlaku ing dalan sing pengin dituju wong liya, nanging ora wani! MiaSein kanthi tulus nggabungake luwih akeh agen lan mitra saluran kanggo nggawe merek rute seksi pertama internasional!

2.keuntungan kita

Produsen sumber Pusat sumber

Integrasi industri lan perdagangan B2B

Pabrik kuat, kerja sama global

Pasokan lintas batas, pengiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX)

Pembuatan piring komputer, desain asli,

Tempat tidur komputer, inspeksi lan pangiriman kualitas produk, pusat layanan pelanggan

Kauntungan kita:

1. Pangembangan material sumber, desain CAD, produksi, penjualan, industri lan mode integrasi perdagangan, kualitas bisa dikendhaleni, kanggo njamin efisiensi produksi lan efisiensi pangiriman;

2. Sistem nggawe piring CAD cerdas, sistem nggawe plate cerdas sing dikembangake dhewe kanthi 10 taun pengalaman kustomisasi, nambah efisiensi lan ukuran kustomisasi kustomisasi;

3. Nglakoni kustomisasi potongan siji, kacepetan pangiriman paling cepet sajrone 24 jam, data sing disesuaikan karo pelanggan bisa disimpen sajrone 3 taun;

4. Kita bisa nyedhiyakake sandhangan gaya khusus kanggo pelanggan gedhe kanggo njamin daya saing produk;

5. Produk utama diteliti lan dikembangake kanthi mandiri. Kain kasebut langka, unik lan ramah lingkungan.

3.kami unik

Spandex Latex minangka kain komposit film lateks, sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Iki nggunakake teknologi komposit nano.

 Ndhuwur elastisitas ing kabeh papat sisih, ora gampang retak, ora nyedhot banyu, lan duwe fungsi olahraga olahraga lan kringet.

Efek sesak kasebut bisa dibandhingake karo lateks alami. Bakal reaksi karo bahan gel silika lan sulih lateks alami.

Komposisi kain lateks Spandex: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lan lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi.

Komposisi kain lateks spandeks kaca: lapisan pertama yaiku film PU campuran lateks, lapisan liya yaiku lapisan spandex rajutan warp, lapisan katelu yaiku lapisan nano-adsorpsi, lan lapisan nomer papat yaiku film PU campuran lateks.

4.Prestasi sing wis digawe

Sawise usaha terus-terusan, volume penjualan katun lateks spandex kita sing diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika wis ngluwihi US $ 1 yuta. Iki minangka trobosan anyar ing sejarah penjualan. Kita bakal terus ngoptimalake lan ngapikake produk supaya produk dadi luwih populer. Kita wis nyewa desainer anyar sing bakal nggawa gaya sing luwih apik lan populer. Produk kami independen rampung saka kain nganti desain, produksi lan penjualan. Iki ngidini kita ngontrol kualitas produk kanthi luwih apik, nyetel produksi kanthi tepat wektu, ngrungokake umpan balik pelanggan kaping pisanan, lan terus ningkatake layanan produksi. Produk kami duwe reputasi apik ing njero omah lan luar negeri, lan adol pirang-pirang platform ing njero omah lan luar negeri saya saya tambah. Pelanggan kita kalebu penggemar pakaian kostum, uga agen domestik lan manca lan pedagang grosir. Dheweke uga njaga penjualan sing apik. Muga-muga luwih akeh pelanggan lan grosir agen bakal milih produk. Muga-muga produk bisa didol menyang saben pelosok jagad.

5. Sistem CAD

Sawise luwih saka sepuluh taun pengalaman, kita kanthi mandhiri nggawe versi upgrade cerdas saka sistem nggawe piring CAD. Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe piring komputer, nggawe kode, lan tata letak. Iki minangka sistem CAD sandhangan sing luwih anyar lan lengkap. Sistem iki luwih cocog kanggo desain lan kustomisasi sandhangan khusus. Kanthi cerdas nindakake pemotongan data sing disesuaikan, lan data luwih akurat, sing mbantu kita nggawe klambi sing luwih cocog kanggo para pelanggan. Klambi kita beda karo klambi biasa. Perlu desainer khusus kanggo desain, kain khusus khusus, nggawe lan nglereni piring CAD khusus, lan turner profesional kanggo diproses. Ngupaya kasempurnan minangka tujuan sing langgeng. Kucing kita minangka desain seamless awak sing lengkap. Cocog banget ing pinggul lan alus banget. Ora ana bekas lipatan saka ndhuwur nganti ngisor. Iki amarga peralatan profesional lan desainer profesional lan tukang ngaput profesional. Uga ana konsultan sandhangan khusus kanggo nglayani sampeyan. Sajake sampeyan takon karo kabutuhan, kita bisa menehi sandhangan sing dikarepake.

6. Podcast anyar kita

Saiki, amarga wabah coronavirus anyar ing China lan global, perusahaan kita prihatin banget babagan iki. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing produksi bodysuits lan macem-macem jinis rasukan, kita wis mbukak rong jalur produksi kanggo setelan protèktif lan topeng. Setelan pelindung kita digawe saka film PE sing bisa dihirup lan bahan komposit sing ora ditenun. Iki minangka setelan protèktif awak lengkap kanthi ritsleting ngarep lan hood. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan anti banyu, anti debu lan tahan bakteri. Bisa nyukupi kabutuhan perlindungan saben dinane. Topeng kita beda karo topeng pakai biasa lan beda karo topeng KN95. Iki ngilangi kekurangan topeng tradisional. Desain topeng kami modis banget, kanthi bahan gingham ireng lan putih, bahan kain ireng murni, lan kulit bernapas PU ireng. Cocog kanggo pakean wong tuwa-bocah, lan bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah. Nduwe sheet ganti filter internal sing bisa di resiki lan digunakake bola-bali. Awet lan ora cacat, ngirit energi lan ramah lingkungan, resik lan higienis, nyaman lan asri. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku ing situs web, lan welcome grosir domestik lan manca negara kanggo negosiasi babagan tuku.


Wektu kiriman: Aug-14-2020