2020.2.20

Saiki, amarga wabah coronavirus anyar ing China lan global, perusahaan kita prihatin banget babagan iki. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing produksi bodysuits lan macem-macem jinis rasukan, kita wis mbukak rong jalur produksi kanggo setelan protèktif lan topeng. Setelan pelindung kita digawe saka film PE sing bisa dihirup lan bahan komposit sing ora ditenun. Iki minangka setelan protèktif awak lengkap kanthi ritsleting ngarep lan hood. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran lan anti banyu, anti debu lan tahan bakteri. Bisa nyukupi kabutuhan perlindungan saben dinane. Topeng kita beda karo topeng pakai biasa lan beda karo topeng KN95. Iki ngilangi kekurangan topeng tradisional. Desain topeng kami modis banget, kanthi bahan gingham ireng lan putih, bahan kain ireng murni, lan kulit bernapas PU ireng. Cocog kanggo pakean wong tuwa-bocah, lan bisa digunakake kanggo wong diwasa lan bocah. Nduwe sheet ganti filter internal sing bisa di resiki lan digunakake bola-bali. Awet lan ora cacat, ngirit energi lan ramah lingkungan, resik lan higienis, nyaman lan asri. Yen sampeyan seneng, sampeyan bisa tuku ing situs web, lan welcome grosir domestik lan manca negara kanggo negosiasi babagan tuku.


Wektu kiriman: Apr-23-2020