Warta

  • Our unique fabric & CAD System
    Wektu kiriman: Aug-27-2020

    Spandex Latex minangka kain komposit film lateks, sing dikembangake kanthi independen dening perusahaan kami. Iki nggunakake teknologi komposit nano. Ndhuwur elastisitas ing kabeh papat sisih, ora gampang retak, ora nyedhot banyu, lan duwe fungsi olahraga olahraga lan kringet. Efek nyenyet ...Waca liyane »

  • Our advantages
    Wektu kiriman: Aug-27-2020

    Produsen sumber Pusat sumber industri lan integrasi perdagangan B2B Produsen kuwat, kerjasama global Pasokan lintas batas, pengiriman global (FedEx DHL UPS TNT ARAMEX) Pembuatan piring komputer, desain asli, Tempat tidur pemotong komputer, inspeksi kualitas produk lan pangiriman, layanan pelanggan .. .Waca liyane »

  • About our company
    Wektu kiriman: Aug-27-2020

    Perusahaan kami minangka perusahaan layanan bisnis mandheg nggabungake pangembangan kain, desain produk, produksi lan penjualan. Produk utama nggunakake riset independen lan pangembangan kain, kayata lateks spandeks (permukaan minyak / permukaan cermin), nggunakake lapisan nilon rajutan warp, kain kasebut enviro ...Waca liyane »

  • 2020.7.9
    Wektu kiriman: Aug-14-2020

    1. Babagan perusahaan Perusahaan kita minangka perusahaan layanan bisnis mandheg nggabungake pangembangan kain, desain produk, produksi lan penjualan. Produk utama nggunakake riset independen lan pangembangan kain, kayata lateks spandeks (permukaan minyak / permukaan cermin), nggunakake ...Waca liyane »

  • 2020.2.20
    Wektu kiriman: Apr-23-2020

    Saiki, amarga wabah coronavirus anyar ing China lan global, perusahaan kita prihatin banget babagan iki. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing produksi bodysuits lan macem-macem jinis rasukan, kita wis mbukak rong jalur produksi kanggo setelan protèktif lan topeng. Kita ...Waca liyane »

  • 2018.3.1
    Wektu kiriman: Apr-23-2020

    Sawise luwih saka sepuluh taun pengalaman, kita kanthi mandhiri nggawe versi upgrade cerdas saka sistem nggawe piring CAD. Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe piring komputer, nggawe kode, lan tata letak. Iki minangka sistem CAD sandhangan sing luwih anyar lan lengkap. Sistem iki luwih cocog kanggo ...Waca liyane »

  • 2017.1.10
    Wektu kiriman: Apr-23-2020

    Sawise usaha terus-terusan, volume penjualan katun lateks spandex kita sing diekspor menyang pasar Eropa lan Amerika wis ngluwihi US $ 1 yuta. Iki minangka trobosan anyar ing sejarah penjualan. Kita bakal terus ngoptimalake lan ngapikake produk supaya produk dadi luwih populer. ...Waca liyane »