Singa kuping Cilik Singa Topi Anjing Palsu Dadi Topi Kucing Topi Lucu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Singa kuping Cilik Singa Topi Anjing Palsu Dadi Topi Kucing Topi Lucu
Katrangan: Rambut singa singa, nganggo lan dadi raja singa. Ora mung kuat, nanging uga anget. Cocog kanggo macem-macem skenario, Kasedhiya Papat musim
Jeneng barang: Dekorasi transformasi pet
Werna: coklat
Jenis Kelamin: Universal
Cocog kanggo: Anjing lan kucing sing medium lan gedhe
Ukuran (ing cm): kuping cilik S: cocog kanggo keliling gulu 28cm, kuping cilik M: cocog kanggo keliling gulu 32cm, kuping cilik L: cocog kanggo keliling gulu 38cm,
Fitur: Dekorasi, anget
Bahan: Rambut asu tiruan kabel + kain sikat
Cara ngumbah: Sampeyan bisa ngumbah klambi segawon nganggo deterjen sandhangan manungsa. Yen disinfektan khusus kanggo kéwan ingon-ingon, bakal luwih efektif mateni endhog parasit sing gampang kena kontaminasi sandhangan ingon-ingon. Sandhangan asu lan klambi wong kudu dicuci kanthi kapisah. Aja nggunakake pamutih klorin utawa pemutih oksigen.

Cara panyimpenan: Aja kontak karo artikel sing landhep lan kasar lan artikel basa sing kuwat; pilih papan sing adhem lan berventilasi kanggo adhem lan garing sadurunge dikoleksi; bukak kabinet kanthi rutin sajrone nglumpukake kanggo ventilasi lan tetep garing; ing suhu dhuwur lan musim lembab, udhara garing kaping pirang-pirang kanggo nyegah jamur.

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Supaya asu kasebut duwe pengalaman ganti klambi sing apik, mangga diukur keliling gulu, keliling gulu, dawa bali lan data liyane sing dibutuhake. Resik lan simpen kanthi ketat miturut cara reresik lan panyimpenan. Produk iki lancip banget, mula aja dilebokake ing obyek sing landhep. Yen kewan ngrasa ora kepenak sawise disandhang, mangga langsung dicopot supaya ora kacilakan kayata ciloko pet. Sawise nganggo, wenehake tombol kasebut kanthi rutin supaya kulit pet bisa ambegan, supaya ora kena pengaruh rambut rambut kewan utawa nyebabake penyakit kulit amarga merga. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.

尺寸图

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan