Pembuangan Rambut Kucing Hewan Peliharaan Rumah Tangga Pembersih Rambut Anjing Karpet Karpet Singkir Rambut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Pembuangan Rambut Kucing Hewan Peliharaan Rumah Tangga Pembersih Rambut Anjing Karpet Karpet Singkir Rambut
Katrangan: Cocog kanggo ngresiki rambut multi-adegan, lan cocog kanggo ngresiki rambut pet sing tiba saka sprei, karpet, sofa lan sandhangan. Sikat reresik rong arah, rambut kucing lan rambut segawon, kabeh bisa disapu. Sederhana, trep lan bisa digunakake maneh
Jeneng barang: Produk reresik lan kaendahan liyane
Panggunaan: bisa muter lan muter langsung ing sisih ndhuwur sprei, karpet, sandhangan lan sofa nganti prekara ing ndhuwur sing terpaku. Banjur resiki lan tuangi rambut saka tong sampah. Pungkasane, bersihake mesin gluing
Werna: putih lan abang
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): 19cm * 20cm
Fitur: Reresik rambut pet
Bahan: ABS, serat nilon
Cara ngumbah: Produk iki mung bisa dicuci. Mangga garing nganggo andhuk garing sawise dicuci. Tulung ngresiki kanthi kapisah saka artikel manungsa

Cara panyimpenan: Simpen ing panggonan sing asri lan adhem ora bisa digayuh karo bocah supaya ora kacilakan
klambi.

Jinis stok: Simpenan。 Produk iki mung bisa nyikat rambut sing dipasang ing bahan alus ing sofa, karpet, sprei lan sandhangan, nanging ora bisa ngresiki bal rambut.

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Produk iki mung bisa nyikat rambut sing dipasang ing bahan alus ing sofa, karpet, sprei lan sandhangan, nanging ora bisa ngresiki bal rambut. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Aja nyelehake produk sing bisa digayuh bocah. Aja menehi produk kanggo bocah. Produk iki luwih landhep, aja nganti tutul bocah lan dolanan, coba pesen miturut kahanan kewan sing nyata. Nalika digunakake, mangga di resiki rambut kanthi bener supaya ora ngrusak kulit kewan ingon lan nyebabake alangan sampeyan lan kewan ingon. Mangga ngresiki kanthi ketat miturut cara reresik. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.

尺寸图

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan