Celana ketat ketat ukuran plus lateks spandex mengkilap tahap PVC faux celana kulit celana pantyhose selangkangan dicabut legging ketat wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Celana ketat ketat ukuran plus lateks spandex mengkilap tahap PVC faux celana kulit celana pantyhose selangkangan dicabut legging ketat wanita

Katrangan:   

Barang  pantyhose mengkilat wanita    
Jenis Kelamin  Wanita 
Werna  Ireng, putih, abang, biru
Ukuran (ing cm)  ES - E3XL, FS, FM, TL, TXL, 10 ukuran sing bisa dipilih.

Fitur:

Lateks spandeks Seksi wanita celana ketat zip bisa dicopot

Ora gampang luntur

Ritsleting mbukak kanthi selangkangan U, ukuran 15%, nuduhake gambar seksi sampeyan

Jahitan sing apik banget, nyorot keahlian nggawe sampeyan krasa tekstur sandhangane apik banget.

Ing njaba rapi, mulet dhuwur lan cocog banget karo awak

Gamelan, mengkilap lan tenan.

Elastisitas tinggi, potongan langsing, nuduhake kurva awak sing apik lan nggawe sampeyan luwih apik.

Desain stoking pantyhose katon duwe sikil sing luwih dawa lan pinggul sing luwih sampurna. 

Ana 2-3% bedane miturut pangukuran manual.      

Mangga dipriksa denah pangukuran kanthi tliti sadurunge tuku barang kasebut.    

Elinga manawa ana bedane warna sithik bisa ditampa amarga ana cahya lan layar.

Jinis Kain

 lateks spandeks pangilon    

Kekandelan kain

 0,6mm

Tekstur Kain

 Cahya lan Gamelan, anti banyu, tahan angin, kesehatan lan perlindungan lingkungan.

Cara ngumbah

 ngumbah tangan sing lembut, aja disapu.

Cara panyimpenan

 disimpen kanthi kapisah utawa ing bungkus kertas supaya ora dicelup klambi liyane.

Jinis saham

 Ing Simpenan

Kustomisasi dhukungan  Yen ora ana ukuran sing cocog karo sampeyan, kita bisa ngatur kanggo sampeyan, mung prelu menehi dhuwur, bobote, keliling pinggang, informasi keliling pinggul.

Bobot paket siji 0,3 kg, volume 28,0 cm * 35,0 cm * 4,0 cm

Tulung dicathet: Celana ketat iki dirancang lan diprodhuksi sacara eksklusif dening perusahaan kami. Kanggo nyedhiyakake pengalaman nyandhang sing apik, ukuran celana uga disesuaikan khusus kanggo toko, sing beda karo ukuran umume. Mangga tuku produk iki miturut grafik ukuran kita kanthi ketat. Matur nuwun!

1
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny PVC stage faux leather pants slim pantyhose crotch detachable female tight leggings01
Hot tight-fitting plus size spandex latex shiny PVC stage faux leather pants slim pantyhose crotch detachable female tight leggings03
SIZE CHART

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan