Sandhangan Anjing Musim Semi lan Musim Gugur Mantel Grosir loro Kancing Sweater Puppy Pet Clothes Tombol Cilik Bernapas

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Sandhangan Anjing Musim Semi lan Musim Gugur Mantel Grosir loro Kancing Sweater Puppy Pet Clothes Tombol Cilik Bernapas
Katrangan:Pilih kain butik bermutu kanggo nggawa pet pengalaman sing nyaman, lan ngresiki gaweyan supaya lengen klambi alami, sing luwih lucu lan modis
Jeneng barang: Sandhangan ingon-ingon
Werna: Biru biru
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): XS-bust 25-30cm, S-bust 30-35cm, M-bust 35-40cm, L-bust 40-45cm, XL-bust 45-50cm
Fitur: Dekorasi, anget
Jinis Kain: Kain sweter
Cara ngumbah: Sampeyan bisa ngumbah klambi segawon nganggo deterjen sandhangan manungsa. Yen disinfektan khusus kanggo kéwan ingon-ingon, bakal luwih efektif mateni endhog parasit sing gampang kena kontaminasi sandhangan ingon-ingon. Sandhangan asu lan klambi wong kudu dicuci kanthi kapisah. Aja nggunakake pamutih klorin utawa pemutih oksigen.

Cara panyimpenan: Aja kontak karo artikel sing landhep lan kasar lan artikel basa sing kuwat; pilih papan sing adhem lan berventilasi kanggo adhem lan garing sadurunge dikoleksi; bukak kabinet kanthi rutin sajrone nglumpukake kanggo ventilasi lan tetep garing; ing suhu dhuwur lan musim lembab, udhara garing kaping pirang-pirang kanggo nyegah jamur.

Jinis saham: Simpenan
Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Supaya asu kasebut duwe pengalaman ganti klambi sing apik, mangga diukur keliling gulu, keliling gulu, dawa bali lan data liyane sing dibutuhake. Resik lan simpen kanthi ketat miturut cara reresik lan panyimpenan. Produk iki lancip banget, mula aja dilebokake ing obyek sing landhep. Yen kewan ngrasa ora kepenak sawise disandhang, mangga langsung dicopot supaya ora kacilakan kayata ciloko pet. Sawise nganggo, wenehake tombol kasebut kanthi rutin supaya kulit pet bisa ambegan, supaya ora kena pengaruh rambut rambut kewan utawa nyebabake penyakit kulit amarga merga. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.

尺寸图

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan