Klambi Anjing Jas Rompi Sikap Empat Sikil Anjing Cilik Teddy Bichon Corgi Chihuahua Mantel Musim Panas Kirik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Klambi Anjing Jas Rompi Sikap Empat Sikil Anjing Cilik Teddy Bichon Corgi Chihuahua Mantel Musim Panas Kirik
Katrangan:Pilih kain butik bermutu kanggo nggawa pet pengalaman sing nyaman, lan ngresiki gaweyan supaya lengen klambi alami, sing luwih lucu lan modis
Jeneng barang: Sandhangan ingon-ingon
Werna: kuning
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): S-bust 34-38cm, M — bust 38-42cm, L — bust 42-48cm, XL — bust 48-54cm
Fitur: Dekorasi, anget, udan udan
Tipe Kain: Taffeta poliester 50D
Cara ngumbah: Luwih becik ngilangke jas hujan nganggo kain garing sawise digunakake banjur garing kanthi alami. Aja nggunakake pengering. Aja mbukak jas hujan langsung menyang srengenge. Lapisan anti banyu bakal blister lan misah lan ilang fungsi anti banyu. Aja ngusap jas hujan nalika ngresiki. Bakal misahake kain PVC lan nilon lan nyebabake infiltrasi udara lan busa. Yen permukaan jas hujan reged, usap nganggo gombal teles. Aja nggunakake sabun deterjen, pemutih utawa sabun alkalin.
Cara panyimpenan: Garing ing papan sing adhem banjur gulung! Yen wis suwe ora digunakake, kudu digantung jas hujan supaya ora ana ambune

Jinis saham: Simpenan
Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Supaya asu kasebut duwe pengalaman ganti klambi sing apik, mangga diukur keliling gulu, keliling gulu, dawa bali lan data liyane sing dibutuhake. Resik lan simpen kanthi ketat miturut cara reresik lan panyimpenan. Produk iki lancip banget, mula aja dilebokake ing obyek sing landhep. Yen kewan ngrasa ora kepenak sawise disandhang, mangga langsung dicopot supaya ora kacilakan kayata ciloko pet. Sawise nganggo, wenehake tombol kasebut kanthi rutin supaya kulit pet bisa ambegan, supaya ora kena pengaruh rambut rambut kewan utawa nyebabake penyakit kulit amarga merga. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.

未标题-1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan