Obat Panganan Obat Nyaman Panganan Obat Stiker Universal kanggo Anjing lan Kucing Bisa Diwenehake Tablet Kalsium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Obat Panganan Obat Nyaman Panganan Obat Stiker Universal kanggo Anjing lan Kucing Bisa Diwenehake Tablet Kalsium
Katrangan: Sawise diisi banyu utawa obat-obatan, coba goleki luwih jero ing tenggorokan lan maju. Yen ora, obat kasebut bisa uga dibuwang anjing. Kanthi pakan obat hewan peliharaan, segawon ora prelu kerja keras maneh kanggo ngombe obat.
Pandhuan: [Obat-obatan lan obat-obatan cair]: Isi feeder obat kanthi obat utawa obat cair, bukak cangkeme pet lan pasang, target ing tenggorokan, lan push piston kanthi kuat. [Pil utawa kapsul]: Isi feeder obat kanthi ngombe banyu, clamp tablet utawa kapsul, bukakake cangkeme ingon-ingon lan pasang, tumuju tenggorokan, lan push piston kanthi kuat
Jeneng barang: Pet & Pet
Gaya: Panganan obat
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): Dawa 15cm * Jembar 6cm
Fitur: Pakan banyu, pakan
Bahan: plastik
Cara ngumbah: Mbilas nganggo banyu bening, garing nganggo kain garing utawa garing ing papan sing adhem lan berventilasi
Cara panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing, aja kena sunar srengenge, lan priksa manawa ora ana kelembapan ing permukaan produk sadurunge disimpen, supaya ora ngasilake bakteri

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Mangga ngresiki piring ing wektu sawise nedha bengi. Mangga ngresiki lan nyimpen kanthi kapisah saka barang-barang meja wong. Nalika menehi panganan banyu lan panganan, aja ngisi banyu lan panganan sing kebak banget, supaya ora bisa kewan ingon dibalik nalika mlaku, lan panganan sing disebabake amarga kewan kewan ora bisa rampung mangan. Kesalahan pangukuran manual, waca obyek nyata. Mangga ganti banyu lan panganan ing feeder lan dispenser banyu ing wektu supaya ora ana kerusakan banyu lan panganan, sing nyebabake keamanan produk lan kesehatan pet. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan