Kucing lan segawon adus pijet sing resik sikat sarung tangan limang driji

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Kucing lan segawon adus pijet sing resik sikat sarung tangan limang driji
Katrangan: Pengerjaan sing apik banget, laras karo desain ergonomis, sing gampang disisir, ingon-ingon seneng sisir, rambut siji tombol resik, trep, ngirit tenaga kerja. Adus suwene 2 menit bisa ningkatake sirkulasi getih lan nggawe rambut pet dadi luwih mengkilat. Uga bisa ngresiki kutu lan barang-barang kotor liyane ing rambut pet kanthi gel mandhi khusus
Cara nyisir: miturut urutan rambut lan tuwuh, wiwit endhas nganti buntut, saka ndhuwur nganti ngisor, saka gulu nganti pundhak, banjur sikat anggota awak lan buntut. Nalika nyikat rambut, tumindak kudu alus lan tliti, ora kasar lan garing, supaya ora nyebabake rasa lara ing segawon, apamaneh nalika nyikat rambut ing sisih sing sensitif (kayata alat kelamin njaba).
Jeneng barang: Perlengkapan Hewan
Werna: jambon
Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): Ukurane 12cm, ambane 13cm lan kandel 3cm
Fitur: Pijet pijet lan reresik rambut
Bahan: ABS
Keturunan sing cocog: Cocog kanggo beagle, poodle, Pomeranian, Alaskan, lsp

Cara ngumbah: Cara ngumbah: Produk iki mung bisa dicuci nganggo banyu. Mangga garing nganggo andhuk garing sawise dicuci. Mangga dicuci kanthi kapisah saka obyek manungsa
Cara panyimpenan: Simpen ing panggonan sing asri lan adhem ora bisa digayuh karo bocah supaya ora kacilakan

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi khusus dening perusahaan kami. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Aja nyelehake produk sing bisa digayuh bocah. Aja menehi produk kanggo bocah. Produk iki landhep, aja nganti tutul bocah lan dolanan, coba pesen miturut kahanan kewan sing nyata. Nalika digunakake, tulung ngresiki rambut kanthi bener supaya ora ngrusak kulit kewan ingon lan nyebabake alangan sampeyan lan kewan ingon. Mangga ngresiki kanthi ketat miturut cara reresik. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan