Anjing Sarang Kucing Litter Pet Kucing lan amben Anjing Kucing Anjing Turu Tikar Tutup Omah Kucing Tetep Anget ing Mangsa

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produkAnjing Sarang Kucing Litter Pet Kucing lan amben Anjing Kucing Anjing Turu Tikar Tutup Omah Kucing Tetep Anget ing Mangsa
Katrangan:Pilih kain kualitas tinggi, sing ora bakal nglarani kulit kewan ingon, supaya kewan ingon bisa duwe pengalaman sing luwih apik. Produk sing apik, produk awet lan tenan.
Jeneng barang: Sarang ingon-ingon
Gaya: Sarang kucing zipper
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): S-47 * 45cm, M-53 * 51cm
Fitur: Ayo kéwan ingon
Jinis Kain: Kain + plush cekak
Cara ngumbah: Sampeyan bisa ngumbah sandhangan segawon nganggo deterjen manungsa. Yen disinfektan khusus kanggo kéwan ingon-ingon, bakal luwih efektif mateni endhog parasit sing gampang kena kontaminasi sandhangan ingon-ingon. Sandhangan asu lan klambi wong kudu dicuci kanthi kapisah. Aja nggunakake pamutih klorin utawa pemutih oksigen.

Cara panyimpenan: simpen kanthi kapisah utawa ing bungkus kertas supaya ora dicelup klambi liyane.

Jinis saham: Simpenan
Kustomisasi dhukungan: Aja kontak karo artikel sing landhep lan kasar lan artikel basa sing kuwat; pilih papan sing adhem lan berventilasi kanggo adhem lan garing sadurunge dikoleksi; bukak kabinet kanthi rutin sajrone nglumpukake kanggo ventilasi lan tetep garing; ing suhu dhuwur lan musim lembab, udhara garing kaping pirang-pirang kanggo nyegah jamur.

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Supaya asu kasebut duwe pengalaman ganti klambi sing apik, mangga diukur keliling gulu, keliling gulu, dawa bali lan data liyane sing dibutuhake. Resik lan simpen kanthi ketat miturut cara reresik lan panyimpenan. Produk iki lancip banget, mula aja dilebokake ing obyek sing landhep. Yen kewan ngrasa ora kepenak sawise disandhang, mangga langsung dicopot supaya ora kacilakan kayata ciloko pet. Sawise nganggo, wenehake tombol kasebut kanthi rutin supaya kulit pet bisa ambegan, supaya ora kena pengaruh rambut rambut kewan utawa nyebabake penyakit kulit amarga merga. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan