Cat Climbing Frame Cat Scratching Board Cat Grinding Claws Sisal Cat Scratching Board Cat Litter Cat Suplai Kucing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Cat Climbing Frame Cat Scratching Board Cat Grinding Claws Sisal Cat Scratching Board Cat Litter Cat Suplai Kucing
Katrangan:Pilih kain kualitas tinggi, sing ora bakal nglarani kulit kewan ingon, supaya kewan ingon bisa duwe pengalaman sing luwih apik. Produk sing apik, produk awet lan tenan. Desain anget lan nyaman, ditutup, wulu sing nyaman lan bisa ambegan. Nyekel piring gilingan sisal. Bisa ditumpes Ringan lan trep, ora ngenggoni wilayah kasebut.
Titik pengetahuan sarang kucing: Kucing ngati-ati karo perkara sing ora dingerteni. Sampeyan bisa nyelehake dolanan sing disenengi kucing, utawa sandhangan kanthi ambune sing duwe, supaya kucing bisa akrab lan seneng nalika cepet. Minangka model anyar sing wis diproduksi, wis dikemas lan disegel sadurunge diluncurake, lan mesthi wae bakal mambu nalika dikirim menyang pelanggan nganti suwe, mula mung kudu diluncurake ing papan sing duwe ventilasi kanggo sawetara dina.
Jeneng barang: Sarang ingon-ingon
Gaya: Terompet (abu-abu + putih), gedhe (abu-abu + putih), cilik (coklat muda + krem), gedhe (coklat muda + krem), cilik nganggo bal kanggo nggiling sarang segitiga, gedhe nganggo bal kanggo nggiling sarang segitiga
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): Terompet: 50 * 26 * H37CM / gedhe: 55 * 27 * H50CM
Fitur: Ayo kéwan ingon
Jinis Kain: Papan + wulu
Cara ngumbah: Nyemprot disinfektan hewan peliharaan utawa rem tungau kain PET, nanging uga encer bagean obat tahan serangga eksternal kucing kanggo disemprot. Yen sampeyan duwe pembersih vakum kanthi tenaga dhuwur, sampeyan uga bisa nggunakake alat pembersih vakum kanggo mbusak tungau.

Cara panyimpenan: simpen kanthi kapisah utawa ing bungkus kertas supaya ora dicelup klambi liyane.

Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Supaya asu kasebut duwe pengalaman ganti klambi sing apik, mangga diukur keliling gulu, keliling gulu, dawa bali lan data liyane sing dibutuhake. Resik lan simpen kanthi ketat miturut cara reresik lan panyimpenan. Produk iki lancip banget, mula aja dilebokake ing obyek sing landhep. Yen kewan ngrasa ora kepenak sawise disandhang, mangga langsung dicopot supaya ora kacilakan kayata ciloko pet. Sawise nganggo, wenehake tombol kasebut kanthi rutin supaya kulit pet bisa ambegan, supaya ora kena pengaruh rambut rambut kewan utawa nyebabake penyakit kulit amarga merga. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.

5
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan