Kucing Kucing Portabel Pet Ransel Kucing Kucing Luar Ruangan Kapsul Mlaku Kucing Mbukak Tas Sekolah

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng produk: Kucing Kucing Portabel Pet Ransel Kucing Kucing Luar Ruangan Kapsul Mlaku Kucing Mbukak Tas Sekolah
Katrangan: Desain ruang amba telung dimensi, cocok kanggo kucing lan segawon gedhe. Jendhela layar ngarep + bolongan ventilasi ing sisih ndhuwur menehi pengalaman seger nalika musim panas. Desain praktis sing bisa dilipat, ngirit ruangan lan gampang nggawa. Desain anti-uwal dobel, zipper anti-bukaan + gesper traksi. Desain imbuhan multi-arah nggawe pas lan stabil ing sisih mburi, lan tali pundhak ndhuwur bisa diatur, dadi luwih gampang digawa. Desain universal ing patang musim, dual-mode lan nggunakake multi-fungsi roller shutter. Lima stres, limang titik stres imbang, pinggang, pundhak, punggung lan bokong, nyuda tekanan bantalan. Nihan plastik sing dicithak transparan, monggo peteng, cahya instan, ayo kucing ndeleng jagad iki lan rumangsa luwih aman. Papan sing amba ngidini pet bisa muter lan bebas.
Cara instalasi: selarasake kepala ritsleting tutup transparan ing sisih karo bin tengah banjur jupuk. Sawise narik sisih, instal sisih liyane kanthi cara sing padha. Pasang bantal, utawa pasang popok.
Jeneng barang: Pet & Pet
Gaya : Jambon, abu-abu, kuning
Barang: Jenis Kelamin: Universal
Ukuran (ing cm): 36 * 36 * 40cm
Bahan: Nylon EVA
Cara ngumbah: Sampeyan bisa ngumbah klambi segawon nganggo deterjen sandhangan manungsa. Yen disinfektan khusus kanggo kéwan ingon-ingon, bakal luwih efektif mateni endhog parasit sing gampang kena kontaminasi sandhangan ingon-ingon. Sandhangan asu lan klambi wong kudu dicuci kanthi kapisah. Aja nggunakake pamutih klorin utawa pemutih oksigen.
Cara panyimpenan: Simpen ing papan sing adhem lan garing
Jinis saham: Simpenan

Elinga: Produk iki dirancang lan diproduksi dening perusahaan eksklusif. Produk iki ora ndhukung kustomisasi. Pangukuran manual, ana sawetara kesalahan, mangga njupuk obyek nyata minangka standar. Yen sampeyan ora wareg karo produk kasebut, hubungi layanan pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan