Babagan Kita

Sapa Kita

about-us

Zhejiang MiaSein Garment Import & Export Co., Ltd. yaiku perusahaan dagang sing ngimpor lan ngekspor klambi lateks spandeks khusus. Pabrik sumber kami duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah, lan sertifikasi kualifikasi produk Profesional, khusus kanggo produksi lan pangolahan ketat pria, wanita, katun, serbaguna, pakaian renang, celana jero, celana pria lan wanita, lan produk liyane. We setya nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo pelanggan lan distributor sing seneng klambi khusus. Perusahaan kita duwe luwih saka sepuluh taun sejarah pangembangan. Integritas, kekuatan lan kualitas produk kita wis dikenali dening kabeh industri sandhangan. Kita seneng banget nyambut kanca saka kabeh penjuru jagad kanggo ngunjungi perusahaan, pandhuan lan negosiasi bisnis.

Apa sing Kita Laku

Kita wis nggawe spandex latand spandex kain komposit khusus, lan khusus nggawe kain lateks spandex kanggo kathok ketat pria lan wanita, kucing, kabeh kalebu, pakaian renang, jeroan, celana pria lan wanita, lsp. Tekstur lan efek ngagem padha karo lateks nyata sandhangan, nanging elastisitas luwih elastis tinimbang sandhangan lateks Luwih gedhe, luwih gampang dienggo, lan luwih terjangkau.

Kauntungan kita
1. Pangembangan eksklusif bahan baku, perlindungan lingkungan cedhak, pasokan stabil lan kain langka.
2. Desain terpadu, produksi lan penjualan, kualitas sing bisa dikendhaleni, lan efisiensi produksi lan pangiriman sing dhuwur.
3. Riset lan pangembangan independen sistem nggawe piring CAD cerdas, kontrol ukuran luwih standar.
4. Kita bisa nyedhiyakake layanan khusus, desainer profesional ing situs, kanggo nyedhiyakake layanan lengkap kanggo para pelanggan.
5. Kita bisa nyedhiyakake gaya khusus kanggo pelanggan gedhe supaya pasokan eksklusif.
6. We are darmabakti layanan sawise-sales, layanan pelanggan 24 jam online Q & A.

Tur Pabrik

factory1
factory3
factory2
factory4