• YS1-2
  • YS2-2
  • YS3-1
  • MiaSein
  • MiaSein1
  • MiaSein2

babagan kita Sugeng, sampeyan main dhewe

Zhejiang MiaSein Garment Import & Export Co., Ltd. yaiku perusahaan dagang sing ngimpor lan ngekspor klambi lateks spandeks khusus. Pabrik sumber kami duwe sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah, lan sertifikasi kualifikasi produk Profesional, khusus kanggo produksi lan pangolahan ketat pria, wanita, katun, serbaguna, pakaian renang, celana jero, celana pria lan wanita, lan produk liyane. We setya nyedhiyakake layanan berkualitas kanggo pelanggan lan distributor sing seneng klambi khusus.

  • about-us